LA FILLE DE BERLIN

Táto vôňa je jedinečná.
Nie je pre každého.
Je osudová.
„Toxická” kvetinová vôňa
Má hlboký príbeh.
Ako každá z vôní SERGE LUTENS.

La fille de Berlin
Ruža s tŕňmi, nepohrávajte sa s ňou.
Dievča, ktoré sa nebojí extrémov.
Silná, s pevnou vôľou, výbušná…

HLAVNÉ ZLOŽKY: ruža, čierne korenie
KĽÚČOVÉ SLOVÁ: omamná, korenistá, ostrá

Všestranne nadaný umelec, SERGE LUTENS, je dnes predovšetkým známy pre svoju jedinečnú tvorbu parfumov. Narodil sa roku 1942 a už od útleho mladosti prejavoval umelecké nadanie. Venuje sa fotografovaniu, filmárčine, kadernícke práci a je tiež nadaným módnym návrhárom. V prvom rade je ale svetovo známym umelcom v tvorbe jedinečných vôní a tiež tvorby vizáže. Jeho parfémy boli ocenené umeleckou cenou Fifi za najlepšiu originálnu koncepciu parfémov.
Svoju značku založil až v roku 2000, predtým pracoval pre známu značku Shiseido. Jeho parfumy sú celosvetovo považované za jedny z najkrajších, najoriginálnejších a najjedinečnejších. Za to, kým teraz je, vraj môže obdobie, ktoré sám Sergio považuje za zlomové, kedy bol ako učeň prijatý do kaderníckeho salónu a začal experimentovať s dekoratívnou kozmetikou. Odtiaľ tiež pochádzajú jeho originály a na tú dobu veľmi extravagantné fotografie.

Vône Serge Lutens na Slovensku zakúpite exkluzívne vo vybraných parfumériách Marionnaud. Nie sú dostupné online.
backImage

Image

Pre Lutensa je La fille de Berlin predovšetkým poctou moci predstavivosti. Ale aj manželke a matke, ktorú sotva poznal, a znovu ju v nej našiel. Chýba vám milovaná žena a...vôňa nahradí skutočnú osobu.

Image

.

Image

Výsledkom je korenistá pikantná ružová vôňa. S ružou, ktorá je tŕnistá a expresívna, zatiaľ čo je aj veľmi francúzska, ženska a elegantná. Koncept vône, vzhľadom na 100 miliónov ružových vôní na trhu, to určite nie je prevratne inovatívny, a však tým že vôňa La fille de Berlin je taká úspešná, mohla by ľahko nahradiť toto veľké množstvo týchto parfémov.

back