SPECIAL

To to bol pre mňa veľmi zvláštny a asi aj ťažko vysvetliteľný projekt. Zvláštny preto lebo som nič podobné ešte neskúsila a ťažko vysvetliteľný preto, lebo v dnešnej dobe nestačí odpoveď "lebo chcem"...
A ja som proste chcela. Tak som to cítila. Obliecť Zuzku z blogu ZRZKASTYLE.com.
Na pomoc som si zavolala ako inak moju najnajnajfotografku KRISTINU B. a najnajnajmuahartist MARTINU K..

Osloviť cudziu ženu, navyše bloggerku, s tým, že by som ju chcela nastylovat...Popravde, aj som sa obávala prvotnej reakcie. A potom zase priebehu, či mi nechá voľnú ruku. Bála som sa úplne zbytočne. Našťastie.
No, raz darmo. Zuzka má v sebe prosto kus profesionálnej modelky. Nechala nás robiť, čo vieme a čo chceme. Išla do toho. A naplno.
Už som to párkrát spomínala...ale naozaj a úprimne si to vážim. Na nič sa nehrala, užila si to jednoducho se "vším všudy". Skvelá žena, človek.

Krátky pokec ohľadom Zuzkiných stylingov (čo som zvolila, prečo som zvolila a ako to dopadlo) si prečítajte pod každým outfitom zvlášť.

Za krásne veci na fotenie ďakujeme ZOOT.sk
backImage

Image

Mám pocit, že Zuzka nosí sukní a šiat dosť a práve preto som ju skôr štylizovala do nohavíc.

Image

Taktiež vysokých podpätkov u nej nájdete dosť. Ja som sa teda priklonila skôr k teniskám, ale neodolala som ani klasickej (prenádhernej) carriebradshaw lodičke (viď nižšie).

Image

Tento outfit som od začiatku tipovala ako Zuzkin obľúbený. A mala som pravdu. Cítila sa v ňom ako ryšava rybka vo vode. Zelená v spojení s ryšavkou je tak trochu klišé, neodolala som.

Image

Áno-áno! Kombinácie sú to kontrastné aj farebné. Zvolila som ich zámerne, aby bol zachovaný Zuzkin štýl. Aspoň trošku.

Image

Zuzka sa rada hrá so vzormi a farbami. Tak ja som jej ukázala ako by som ju v tomto štýle obliekla ja. Tento outfit bol prvý tkzv. \"rozbiehací\".

Image

Tento striedmejší, nefarebný outfit bol môj favorit. Môje liebling oversized pánske biele tričko, dedove sako (ako ho Zuz nazvala) cropped jeans a už spomínané nádherne lodičky na vyváženie ženskej stránky.

Image

Image

Image

Na záver klasika v mojom podaní. Klasický pánsky čierny oblek. Na holo. Podpatky. Čo môže byť viac sexy???

Image

back